Danijela Dimovski Jović izvršna direktorka Universal Capital banke

Odbor direktora Universal Capital banke izabrao je Danijelu Dimovski Jović za glavnu izvršnu direktorku banke.

– Universal Capital banka kao najbrže rastuća banka u Crnoj Gori, čiji svi parametri poslovanja bilježe konstantan rast u poslednjih pet godina, kontinuirano radi i na unapređenju svog rukovodećeg kadra. Imenovanjem Danijele Dimovski Jović, UCB nastavlja sa ojačavanjem svog menadžment tima koje je započela u februaru ove godine imenovanjem Louis Freeh-a, bivšeg sudije američkog federalnog suda i Direktora FBI za potpredsjednika Odbora direktora banke – saopšteno je iz banke.

Kako su dodali, novi menadžment UCB imaće zadatak da obezbijedi nastavak održivog rasta banke i unaređenje svih poslovnih operacija.

– Inače je UCB u 2018.godini gotovo utrostručila dobit ostvarenu u 2017.godini koja ujedno predstavlja i rekordnu dobit od osnivanja banke, dok rezultati u prvih četiri meseca ove godine već garantuju još jednu rekordnu godinu u pogledu ostvarene dobiti i svih pokazatelja poslovanja banke – navodi se u saopštenju.

Redakcija
Redakcija
Redakcija <a href="http://ekonomist.me">Ekonomista</a> donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top