Dan otvorenih vrata - mini sajam sezonskog zapošljavanja | Ekonomist

Dan otvorenih vrata – mini sajam sezonskog zapošljavanja

Kompanija Adriatic Marinas i ove godine organizuje Dan otvorenih vrata – mini sajam sezonskog zapošljavanja, u petak, 24. aprila, u prostorijama Porto Montenegro Jahting Kluba, od 10 do 16h.

Dan otvorenih vrata namijenjen je onima koji su u potrazi za sezonskim poslom. Svi koji se prijave imaće priliku da razgovaraju sa predstavnicima kompanije za pozicije sektora marine, prodaje i marketinga, tehničke podrške i održavanja, domaćinstva, maloprodaje, sektora hrane i pića, obezbjeđenja, Concierge/Lifestyle sektora, bazena Lido i Regent hotela, te da sebe kroz direktnu konverzaciju predstave na najbolji mogući način.

Od kandidata se očekuje da sa sobom ponesu biografiju, ali i da posjeduju dobro znanje engleskog jezika, komunikativnost i sposobnost rada u djelatnostima koje su predmet njihovog interesovanja.

Prošlogodišnji sajam sezonskog zapošljavanja izazvao je veliko interesovanje, a posao u Porto Montenegru tokom ljetnjih mjeseci pronašlo je oko 200 kandidata.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top