Da li su ovo najskuplji pozivi na svijetu?

Kompanija Time Warner Cable (TWC) moraće da plati jednoj ženi iz Teksasa 1.500 dolara za svaki poziv koji joj je uputio automat te kompanije nakon što ih je ona obavijestila da više ne želi da je zovu. A zvali su je ukupno 153 puta nakon njenog obaveštenja. Dakle, dužni su joj 229.500 dolara, odlučio je sud.

Da situacija po Time Warner Cable, distributera kablovske televizije, bude još komičnija, Araseli King, žena koju su maltretirali automatskim pozivima, uopšte nije bila osoba koju su tražili. Naime, Kingova je par dana prije nego što su pozivi počeli uzela novi broj mobilnog telefona, koji je ranije pripadao drugoj klijentkinji TWC-a.

Upravo je bivša vlasnica broja koji sada koristi Kingova kasnila sa plaćanjem računa TWC-u, zbog čega je automatski servis zvao Kingovu. Ona je obavijestila kompaniju o toj situaciji, ali pozivi nisu prestali. Pozivi nisu prestali čak ni kada je Kingova podnijela tužbu?!

Izvor ekonomskevesti

Redakcija
Redakcija
Redakcija <a href="http://ekonomist.me">Ekonomista</a> donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top