D-Marin će upravljati Portonovi Marinom | Ekonomist

D-Marin će upravljati Portonovi Marinom

Vodeći se misijom da raste i postavlja nove standarde i strategije razvijene upravljanjem marinama i nautičkom industrijom, te usput stvarajući vrijednost za poslovne partnere, D-Marin preuzima poslovanje Portonovi Marine.

Koristeći svoje bogato iskustvo i visoke standarde upravljanja, D-Marin nastavlja da širi svoje poslovanje novim ugovorima u upravljanju marinama. Herceg Novi, 26. januar 2018 – Upravljanje Portonovi Marinom, namijenjenoj prihvatu jahti i superjahti od ove godine će preuzeti D-Marin, a potpisavši ugovor sa kompanijom Azmont Investments. Time će Portonovi Marina, izgrađena na jednom od najatraktivnijih dijelova crnogorske obale, nuditi ugodan boravak svojim gostima.

Smještena je na istočnoj strani Portonovi Rizorta, Portonovi Marina sa Jaht klubom izgrađena je da prihvati jahte dužine i do 120 metara, pružajući pritom 238 vezova. Opremljena najnaprednijim tehnološkim rješenjima, marina nudi najveći nivo usluga u kombinaciji sa vrlo atraktivnim cijenama. Portonovi Marina će služiti i kao granični prelaz, te će uz sve ostale sadržaje nuditi i snadbijevanje vodom i strujom, sanitarni čvor, servis
za pranje te benzinsku stanicu.

Smješten u srcu crnogorske obale, Portonovi će postati jedna od najtraženijih destinacija Crne Gore i Mediterana. Prostira će se na 26 hektara, pružajući raznovrsne rezidencijalne mogućnosti, privatne vile te prvi “One & Only” hotel u Evropi u kombinaciji sa Chenot Health Wellness Spa, čime ova destinacija dostiže vrijednost od 650 miliona eura.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top