Crna Gora i Regent na njemačkoj ZDF televiziji | Ekonomist

Crna Gora i Regent na njemačkoj ZDF televiziji

Premijera emisije „Krstarenje ka sreći“ (njemački: Kreuzfahrt ins Glück) njemačke producentske kuće „Polyphone“, koja je proteklog maja snimana na brojnim atraktivnim lokacijama u Crnoj Gori uključujući hotel Regent i marinu Porto Montenegro, biće prikazana 26. decembra u 21:45 na njemačkoj državnoj televiziji ZDF i na austrijskoj državnoj televiziji ORF.

„Krstarenje ka sreći“ je romantična priča o dva para koji se vjenčaju na “Brodu snova”, preuzetom iz istoimene serije koja je prethodila ovoj priči. Nakon vjenčanja, u pratnji zamjenika osobe koja je bila zadužena za planiranje njihovog vjenčanja, odlaze na medeni mjesec. Od tog trenutka priča se nastavlja na njihovoj izabranoj destinaciji, ovog puta u Crnoj Gori. Slijedi interesantan zaplet odnosno niz nepredviđenih okolnosti i nova šokantna saznanja o drugim akterima, rasplet i srećan kraj. Ljubavne drame se događaju na živopisnim lokacijama tako da će se gledaoci kroz romantičnu priču upoznati sa ljepotama zemlje domaćina odnosno predstaviti Crnu Goru kao destinaciju koja se mora posjetiti”, navodi se u saopštenju Regent Porto Montenegro.

Kako dodaju, emitovanje ove serije Crnoj Gori će donijeti veliki publicitet, posebno u zemljama njemačkog govornog područja.

Procjenjuje se da „Krstarenje ka sreći“ prati oko 10 miliona gledalaca, a imajući u vidu da se ovaj program emituje i putem satelita, broj obožavalaca ovog serijala je daleko veći. Isti tako, podaci govore da je svaka destinacija prikazana u ovom serijalu, nakon emitovanja zabilježila značajan porast broja gostiju.

„Sa nestrpljenjem očekujemo emitovanje emisije, komentare kolega i partnera kao i veći broj gostiju sa ovog tržišta tokom 2016. godine. Bilo je zadovoljstvo biti partner ovakvoj produkcije”  naveli su iz menadžmenta hotela Regent Porto Montenegro.

„Krstarenje ka sreći“ je serijal koji preko 30 godina kroz romantične priče donosi slike novih i egzotičnih destinacija u domove svojih gledalaca, zajedno sa svojim prethodnikom „Brod snova“ (njemački: Das Traumschiff ).„Brod snova“ i „Krstarenje ka sreći“ obišli su skoro 100 različitih egzotičnih destinacija poput Novog Zelanda, Barselone, Dubaija, Meksika, Galapagosa, Havaja, Hong Konga, Brazila, Las Vegasa i mnogih drugih.

Izvor: CdM

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top