CEO konferecija Podgorica: Najavljeni novi govornici CEO konferencije | Ekonomist

CEO konferecija Podgorica: Najavljeni novi govornici CEO konferencije

Organizacioni tim druge po redu regionalne CEO konferencije, koja će se organizovati 13. maja u Podgorici je najavio nove govornike.

U nastavku saznajte nešto više o njima i čekamo vas 13. maja.

Andrijana Božović

Zadovoljstvo nam je da govornika CEO konferencije u Podgorici najavimo svima poznato ime, pjevačicu i TV voditeljku, Andrijanu Božović.

Andrijana je završila Filološki fakultet u Beogradu. Od 2000. godine je u svijetu muzike, a kao TV lice postaje prepoznatljiva po autorskoj emisiji “AB PRIČE”, čiji je voditelj skoro 9 godina. U poslednje vrijeme, njena ljubav prema fitnesu je u velikoj mjeri pojačana, pa je postala i instruktor Body Pumpa.

Najveća podrška joj je sin Dario, koji ima 9 godina.

Andrijana je ubijedjena da je moć u nama i da mnogo toga možemo da prebrodimo samo ako vjerujemo.

Mi vjerujemo da Andrijanina životna priča, koju će sa nama podijeliti 13. maja na #CEOPodgorica konferenciji nikoga neće ostaviti ravnodišnim i biće podstrek mnogima da počnu da vjeruju u sebe.

Milo Radulović

Osnivač MARLEQ, Milo Radulović, je naš govornik na #CEOPodgorica konferenciji.

Ovaj uspješni momak, diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Podgorici. Tokom osnovnih studija usavršavao se u Sloveniji i Litvaniji, dok je MBA studije završio u Švedskoj.

Milo je do svoje 30. godine bio dio čak 14 organizacija, u Crnoj Gori, Litvaniji, Sloveniji i Švedskoj, a dobijao je i ponude za posao u Poljskoj, Rumuniji i UAE.

Na CEO konferenciji Milo će govoriti o tome kako je dobijao ove ponude, iako nije znao lokalni jezik i to čak u šest zemalja! Kao i kakav je osjećaj dijeliti kancelariju sa “Vukom sa Vol Strita”, nakon 500 aplikacija i 30 intervjua!

On stremi da inspiriše, motiviše i pokrene mlade da otkriju svoje potencijale, steknu znanja i vještine, kako bi bili uspješniji u obrazovanju, karijeri i biznisu.

Svoju ambiciju i želju za uspjehom prenijeće na naše učesnike, uz poruku da ako je on uspio da se izbori za posao u inostranstvu, onda možeš i ti. Saznaj kako 13. maja, na CEO konferenciji u Podgorici!

Prijave traju još šest dana i čekamo te da zajedno uživamo u inspirativnim pričama.????Uskoro i preostala tri govornika. ????

Prijave na linku: http://ceokonferencija.com/Prijave/CG

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top