Čedi Luštica Bay najbolji projekat jugoistočne Evrope | Ekonomist

Čedi Luštica Bay najbolji projekat jugoistočne Evrope

Najbolji hotel sa pet zvjezdica u Crnoj Gori – Čedi Luštica Bay – The Chedi Luštica Bay, okitio se još jednom laskavom titulom, nakon što je krajem prošle godine nagrađen Wild Beauty priznanjem kao najbolji luksuzni hotel u Crnoj Gori.

 Naime, na nedavno završenoj CEEQA (Central & Eastern European Real Estate Quality Awards) ceremoniji u Varšavi, Čedi je proglašen za najbolji projekat u jugoistočnoj Evropi i tako još jednom potvrdio kvalitet po kojem je Luštica Bay prepoznatljiva, ali i dodatno učvrstio uvjerenje da se hotel, ali i cijeli projekat, kreće u pravom smjeru.

 Izvršni direktor Luštice Developmenta, Daren Gibson nije krio zadovoljstvo nakon ovog uspjeha.

 – Čedi je najčistiji izraz strasti i posvećenosti svih onih koji su dio ovog projekta. On je vrhunac naših napora i, kao prvi od sedam planiranih hotela u Luštici Bay, usredsređen je na stvaranje života kakav treba a koji mi tako predano kreiramo u našem projektu. Inspirisan autohtonom arhitekturom i lokalnim nasljeđem, Čedi spaja prirodno sa prefinjenim luksuzom i nenadmašnim komforom i to je suština našeg uspjeha i ove nagrade – naglasio je Gibson.

Podsjećajući na Wild Beauty nagradu za najbolji novi hotel, ova nagrada je zasigurno samo jedna od mnogih koje očekujemo od ovog posebnog hotela u srcu Luštice Bay, nove prepoznatljive destinacije Orascoma.

 Odluku o ovoj nagradi, donio je žiri CEEQA, koji se sastoji od iskusnih predstavnika vodećih kompanija na tržištu.

 Još od 2003. godine CEEQA organizacija predstavlja ključnu figuru u spajanju investitora, institucija, organizacija i agenata za nekretnine na jednom mjestu. Tradicionalna dodijela nagrada se organizuje jednom godišnje u Varšavi i široko su priznate kao jedna od najbitnijih nagrada u oblasti nekretnina.  

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top