Business Training Center najavljuje trening prodajnih vještina ,,Kako do vrhunske prodaje?” | Ekonomist

Business Training Center najavljuje trening prodajnih vještina ,,Kako do vrhunske prodaje?”

Usvajanje i primjena  novih znanja i vještina, ključni je faktor za dugoročan poslovni uspjeh, posebno u oblasti same prodaje proizvoda ili usluga.  Kako funkcioniše prodaja i kako primijeniti sve stečene vještine na sasvim drugačiji način, ubrzo će nam otkriti trening na temu “Kako do vrhunske prodaje”?, koji će realizovati Business Training Center.  Predavač na ovu temu biće Zekerija Fetić, koji je ujedno i osnivač Business Training Center-a.

Diplomirao je na Fakultetu za primijenjene poslovne studije i na istom specijalizirao Izvršno upravljanje, a potom i program International Master of Business Administration. U svom 15-togodišnjem radnom iskustvu vodio je prodajne timove u četiri osiguravajuće kompanije, radio u auto-industriji i građevinskoj djelatnosti. 2014. godine je osnovao svoju kompaniju Montenegro Capital Investments doo Podgorica koja se primarno bavi biznis konsaltingom, ali i posredovanjem u prodaji osiguranja, trgovinom, kroz Poslovnu jedinicu AutoProtect i uslugama tehničkog pregleda vozila. U partnerstvu sa vlasnicom agencije Tulasi doo – Mari Maćešić, ove godine je pokrenuo i osnovao Business Training Center koji će pružati usluge poslovne edukacije i podrške biznisima i pojedincima koji žele da izgrade sebe i svoje kompanije u uspješne igrače na tržištu. Takođe, jedan je od prvih licenciranih lobista u Crnoj Gori, a fokus njegove poslovne ekspertize su oblasti prodaje, strateški i operativni menadžment, liderstvo, motivacija. Za Ekonomist, govori o treningu prodaje koji uskoro organizuju.

  • Šta Vas je motivisalo da osnujete Business Training Center?

Svaki čovjek kao društveno biće istinsku unutrašnju satisfakciju ostvaruje onda kada dijeli, kada daje od sebe drugima vrijednosti koje izgrađuje i posjeduje. Upravo taj motiv, unutrašnja potreba da pomognem drugima, da dam nešto od sebe što imam, da znanje i vještine koje sam izgradio podijelim sa drugima i da se drugi okoriste njima je i bila pokretačka energija koja je mene i Mari dovela do ideje, a potom i do realizacije osnivanja Business Training Center-a.

  • Koje usluge pruža Business Training Center i kome su namijenjene?

Business Training Center je specijalizovan za usluge edukacija (in-house i javne treninge, kurseve, seminare, radionice) kako poslovne edukacije, tako i edukacije bazirane na ličnom razvoju. Naš centar takođe pruža usluge koučinga i  konsaltinga. U zavisnosti od specifičnosti potreba, naši konsultanti sa  timom ili sa pojedincem rade na unapređenju procesa, sa ciljem poboljšanja rezultata u poslovnom/profesionalnom  ili ličnom razvoju.

Usluge su namijenjene svima koji žele da postanu ostvareni, uspješni, srećni i bogati. 

  • Sledećeg mjeseca ste najavili i prvi trening na temu prodajnih vještina ,,Kako do vrhunske prodaje?” .  Kada  i gdje će biti održan i kome je namijenjen?

Da, u martu. Trening će se  održati u  Podgorici , u sali “Čelebić” u sklopu hotelskog kompleksa “Verde” u Donjoj Gorici i trajaće od 10h do 16.30h. Namijenjen je svima koji žele da budu još uspješniji i ostvareniji u svom poslovanju. Tako da bilo da je u pitanju prodavac, menadžer, direktor ili pojedinac koji želi da unaprijedi svoje vještine i znanja iz oblasti prodaje, trening  će svakako koristiti.

  • Da li možete kratko izložiti strukturu treninga?

Da, naravno.  Prva dva modula predstavljaju interaktivna predavanja, a treći radionicu sa prodajnim vježbama po principu ‘role play-a’ kroz koje će polaznici treninga praktično uvježbavati prodajne tehnike. Neke od tema koje će trening obuhvatiti su: prodajni mindset, konkurencija i analiza, razvijanje opcija za klijenta, tehnike prodaje (zakazivanje sastanaka, upravljanje prigovorima, zaključivanje prodaje), 4 P metoda, I.D.A. metoda, osobine najboljih prodavaca, 3 ključa do lojalnosti klijenta.

Predviđene su dvije pauze u toku radnog dana, jedna za osvježenje i druga za ručak.

Takođe, napominjem da svi polaznici će dobiti radni materijal, sertifikat Business Training Center-a i mogućnost konsultacija nakon treninga.

  • Koliko će iznositi kotizacija za trening  i kako se zaintreresovani učesnici mogu prijaviti?

Puna cijena treninga je 119, 00 eura. Za uplate do 25.02.2018. godine,  iznos kotizacije je 89,00 eura. Za tri grupne kotizacije, četvrta je gratis. Prijava se vrši preko sajta www.businesstrainingcenter.net, naše FB stranice Business Training Centerili putem telefona 067 339 511.

Plaćanje je potrebno izvršiti prije održavanja seminara. Uplata kotizacije se vrši na račun “Business Training Center”-a, na žiro račun br 535-17394-83 kod Prve banke CG, sa naznakom svrhe plaćanja “Za trening prodajnih vještina”.

Komentariši

Top