Business Training Center - ,,Kako do vrhunske prodaje“ | Ekonomist

Business Training Center – ,,Kako do vrhunske prodaje“

U okviru organizacije Biznis Training Centra, čiji je osnivač Zekerija Fetić, prošle nedjelje u hotelskom kompleksu Verde održan je trening na temu prodajnih vještina. Trening je obuhvatio sve najvažnije teme iz oblasti prodaje, koje su u posljednjem modulu bile i praktično prevedene kroz interaktivne radionice. Sem osnivača, treningu su prisustvovali i ostali saradnici, koji su svojim dodatnim pojašnjenjima, kao i dijeljenjem sopstvenog iskustva upotpunili pozitivnu atmosferu i podstakli interakciju među samim učesnicima.

Korisnost informacija, znanja i iskustva koja je razmijenjena tokom treninga bila je neprocjenljiva za sve prisutne. Koliko je sam trening bio interaktivan i koristan govori i činjenica da je vremenski trajao duže od predviđenog. Na pitanje kako ostvariti vrhunsku prodaju, nije moguće dati kratak odgovor. Da biste bili kreator dugoročnog poslovnog uspjeha i da biste stekli lojalne kupce potrebno je da konstantno unapređujete sebe, svoje vještine i nadograđujete svoje znanje i  proizvode, tj. morate posjedovati tri glavne osobine najboljeg prodavca, a to su: ambicioznost, istrajnost u prevazilaženju potencijalnog straha i potpuna posvećenost uspjehu. Rad na sebi je jako zahtjevan proces koji iziskuje i vrijeme i  istrajnost, ali neminovno donosi uspjeh na svim životnim poljima. Takođe, važno je napomenuti da je svaka uspješna prodaja krunisana zlatnim pravilom koje glasi : ,, Činite drugima ono što bi željeli da drugi urade za vas“.  Ovo su samo neki od mnogobrojnih korisnih savjeta koje je predavač podijelio sa prisutnima.

Završni dio treninga bio je osmišljen  kroz praktične radionice  čije su teme bile realni problemi u svijetu prodaje, a prilikom kojih je posebna pažnja bila posvećena analizi ličnosti, koja je neizostavan korak prilikom uspješno realizovane prodaje. Timskim rješavanjem zadatih problema, svaki učesnik je prepoznao slabe tačke svoje ličnosti, na kojima je ubuduće potrebno raditi, kako bi kroz vrijeme postale naše glavne prednosti.  Shodno tome, Biznis Training Centar će i ubuduće nastaviti sa održavanjem treninga kako onih koji su vezi sa ličnim razvojem, tako i sa onima koji se tiču svijeta biznisa.  Sve aktuelnosti na pomenute teme možete pogledati na njihovoj fb stranici –Business Training Center ili web sajtu  http://businesstrainingcenter.net/ .

Komentariši

Top