Business Café Crna Gora – šansa za lično i poslovno napredovanje

Sedmi po redu Business Café na temu ,,Slušaj sebe”, održan je 15.02.2018. godine u Podgorici.  Svoje višegodišnje životno i poslovno  iskustvo na ovu temu  podijelili su predavači: Eleonora Albijanić, PR EPCG, licencirani PR trener i konsultant, suosnivač i jedan od predavača na CEPI PR obuci, Danilo Kalezić, PR i marketing menadžer Porto Montenegra, Dejana Ponos, direktorica Arhimed-a i zvanično najuspješnija poslovna žena 2017. godine, aktivni član Upravnog odbora Udruženja Roditelji kao i organizator i glavni nosilac projekta “Vratimo djeci igrališta”, a gost iznenađenja bila je Tatjana Popović, prvi sertifikovani Health Coach u Srbiji, autor ,,5 dana detoks programa” i makrobiotički edukator.

Sjajnoj atmosferi doprinijeli su i gosti Busniess Café-a  među kojima su uspješni preduzetnici, direktori, menadžeri. Svi zajedno nesebično dijelići  svoje iskustvo, širili su energiju koja je brisala sve sumnje koje nam ponekad mogu pokolebati vjeru u uspjeh. Dakle,  sva moć je u nama i ako nešto zaista dovoljno želimo, onda ćemo to i ostvariti. Put do uspjeha je trnovit, ali je na nama da budemo istrajni i da tokom tog puta konstantno radimo na sebi, trudeći se da svakog dana budemo bolja verzija sebe, a okolnosti i prilike onda nekako dolaze naizgled spontatno,  kao nagrada za tu istrajnost i konstantan rad.

Business Café  je idealna prilika da to zaista i lično doživite.  Pričajući s uspješnim preduzetncima, menadžerima, direktorima i  vi dobijate energiju da možete postići isto. Takođe je važno napomenuti da se sve ove divne prilike za lično i poslovno usavršavanje, dešavaju zahvaljujući vlasnici licence za Business Café, Slavici Nikolić  koja je ujedno i vlasnica agencije za lični razvoj “SADA” doo. Ona je i sama primjer uspješne preduzetnice i osobe koja je istrajala u ostvarivanju svojih želja iciljeva, zahvaljujući ogromnoj ljubavi prema svom poslu i vjeri da je sve moguće.

Zato, ako želite da budete uspješni, da dobijete priliku da upoznate ljude koji su svojim radom i trudom došli do uspjeha, da ostvarite novu poslovnu saradnju i pronađete sebe u pričama uspješnih, prijavite se za sljedeći Business Café. Informacije o tačnom datumu i mjestu održavanja možete pratiti na njihovoj fb stranici –Business Café.


 

Jefimija Pavićević

 

Komentariši

Top