Brucoši avionom u obilazak koledža | Ekonomist

Brucoši avionom u obilazak koledža

Sezona pred useljavanje u kamuse u Americi je počela. Postoji avio-kompanija koja vam nudi da za deset časova obiđete koledže koji vas interesuju i to za 43.500 dolara.

“To je skoro 15.000 dolara više nego cijena prosječne školarine na privatnim univerzitetima, odnosno oko 21.000 dolara više nego na državnim”, navodi se u izvještaju Odbora univerziteta.

Naime, Magelan džet prodaje desetosatne karte koje, poručuju iz kompanije, smanjuje cjelokupan stres koji je prisutan u ovakvim sitacijama brucoša. Jedna od prednosti je što privatni avioni mogu da slete na manje aerodrome koji su ujedno i bliži koledžima, tako da je moguće obići više ustanova u jednom danu. S obzirom da je prodaja karata već počela, 18 ljudi koji su već učestovali u ovome, uspjeli su da obiđu između tri i četiri koledža u jednom danu.

Kompanija organizuje putovanje na osnovu toga koje škole studenti žele da posjete, ako je potrebno unajmljuje i auto da ih preveze do kampusa, a ako im ostane vremena, unajmiće i vodiča koji će im reći nešto više o oblasti u kojoj se nalaze.

Poslije svake posjete, Magelan daje klijentima notese u kojima će bilježiti utiske o svakom koledžu, a zatim će spojiti bilješke i sumirati rekacije. Kada student izabere školu, dobija i poklon korpu od Magelana sa školskim potrepštinama.

Izvor: B92
Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top