Boomerang omogućen i korisnicima Windows smartfona | Ekonomist

Boomerang omogućen i korisnicima Windows smartfona

Društvena mreža za dijeljenje fotografija Instagram zastupljena je na svim mobilnim platformama, no neki dodaci, kakav je Boomerang, za snimanje kratkih video snimaka nijesu do sada bili dostupni korisnicima Windows smartfona.

Popularnost ovog servisa na Android i iOS uređajima pokazala je da Boomerang ipak nije nešto što bi bilo kome trebalo uskratiti, pa je uz novo ažuriranje pod oznakom 10.738.64166 i ono postalo dostupno, navodi Windows Central.

Uz Boomerang na Windows smartfone došao je i noćni režim rada, kao i hands-free opcija, koja se odnosi na interfejs.

Boomerang je moguće aktivirati i koristiti kroz interfejs Instagram kamere, a uz pomoć ovog dodatka moguće je jednostavno kreirati kratak video, poput GIF-a, bez potrebe za skraćivanjem i podešavanjem, kao kada se to radi pomoću drugih servisa.

Zahvaljujući noćnom režimu rada, koji je takođe postao dostupan zahvaljujući najnovijem ažuriranju korisnik dobija bolji kvalitet fotografija napravljenih za Instagram, bez potrebe da se podešavanja rade ručno u postavkama kamere.

Uz hands-free opciju moguće je snimiti video bez neprekidnog držanja prsta na tasteru za snimanje.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top