Booking.com bilježi rastuću tražnju u Crnoj Gori

Booking.com bilježi rastuću tražnju u Crnoj Gori

Svjetski lider u online rezervacijama hotelskog i ostalih vrsta smještaja, Booking.com, bilježi rastuću potražnju i rast broja partnera na tržištima Crne Gore i Albanije.

Zbog toga je, kako je saopšteno, Booking.com ove godine udvostručio broj zaposlenih, a kancelariji u Dubrovniku je, uz upravljanje dubrovačkom regijom, dodijelio i tržišta Crne Gore i Albanije.

Upravljanje nad tim tržištima kao i u slučaju ostalih zemalja u regiji do sada je imala kancelarija u Zagrebu, međutim tu će funkciju do kraja septembra imati dubrovačka sezonska kancelarija, koja je, uz onu u Poreču, otvorena ovog mjeseca, prenosi SEEbiz.

“Ove godine smo ponovo odlučili da otvorimo sezonske kancelarije u Poreču i Dubrovniku kako bi i dalje pružali pravovremenu podršku našim partnerima i davali savjete hotelima i ostalim tipovima smještaja kako optimizovati ponudu na osnovu potražnje Booking.com-a. Zbog povećanog broja partnera u Istri i dubrovačkoj regiji odlučili smo udvostručiti broj zaposlenih i pojačati ekspertizu u obje kancelarije kako bi našim sadašnjim i budućim partnerima pružali što bolju podršku i pritom svakom korisniku osigurali jednostavan pronalazak smještaja koji odgovara upravo njima”, rekao je regionalni menadžer Booking.com-a, Goran Pleše.

Izvor:Mina-Business

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top