Bliži se završetak gradnje na trgovinskom centru Franca na Starom Aerodromu | Ekonomist

Bliži se završetak gradnje na trgovinskom centru Franca na Starom Aerodromu

Radovi započeti 18.decembra 2015.godine na trgovinskom centru Franca ušli su u završnu fazu. Shodno renomeu firme “Mesopromet” radovi će biti završeni prije ugovorenog roka, čime će biti omogućeno otvaranje preko 140  novih radnih mjesta, javljaju iz PR službe ove kompanije.

Kompanija “Franca” je 18.decembra 2015.godine putem privatno-javnog partnerstva započela izgradnu trgovinsko-zanatskog centra na Starom aerodromu. Prema sadašnjoj dinamici radova, objekat će biti otvoren i prije predviđenog roka.

Ovim projektom u pogledu sadržaja biće obogaćena naselja Stari Aerodrom, Konik, Masline za čijih gotovo 70 000 stanovnika gradimo reprezentativni tržni centar sa modernim supermarketom i zelenom pijacam. U objektu površine 3000 m² biće smješteno više od 30 lokala različitih kvadratura i namjena. Lokali su rasporedjeni na dva nivoa.
Tržni centar je izgrađen u skladu sa svim Evropskim standardima. Spoljna fasada je kombinacija termoizolacionih panela i toniranih staklenih površina. Podovi su od visoko kvalitetne granitne keramike, dok fleksibilni unutrašnji zidovi omogućavaju brzo i ekonomično prekomponovanje prostora.
Komunikacija izmedju etaža odvijaće  se putem 2 panoramska lifta, jednim 1 teretnim liftom, kao i prostranim stepenicama.
Korisnicima centra je obezbijeđeno više od 80 parking mesta, pristup internetu, video nadzor, cjelodnevno higijensko i tehničko održavanje objekta.

Usljed izuzetno velikog interesovanja, menadžment kompanije pronalizi optimalni mix zakupaca (butici, apoteka, knjižara, ugostiteljstvo, finansije, zanatlije) kako bi omogućili savremenom kupcu da na jednom mjestu zadovolji sve svoje potrebe.

Uslovi zakupa, kao i uslovi prodaje definišu se posebnim ugovorima sa dadatnim uputstvima sa informacijama o pravilima ponašanja, održavanju, marketing, radu centra i opštim pravilima rada. Kontakt informacije se mogu dobiti na broj telefona 069 90 90 90.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top