Biznis Expo - jedinstven prezentacioni koncept za poslovne korisnike | Ekonomist

Biznis Expo – jedinstven prezentacioni koncept za poslovne korisnike

Telenorovi poslovni korisnici sada imaju jedinstveno mjesto – Biznis Expo u Telenorovom sjedištu, u Airport City-ju, koji na tržištu predstavlja jedinstven alat za unapređenje komunikacije i inovativno, neposredno i praktično predstavljanje svih Telenorovih usluga i rješenja namijenjenih poslovnim korisnicima.

Poznati dizajner Marko Basarovski zajedno sa timom arhitekata iz Telenora osmislio je dizajn Biznis Ekspo prostora, koji je u funkciji kvalitetnijeg prikaza funkcionalnosti rješenja za korisnike. Prostor je podijeljen po osnovnim proizvodnim linijama: mobilne usluge, fiksne usluge, digitalni servisi i napredne tehnologije. Sve to korisnik može da vidi u interakciji sa digitalnim sadržajima na ekranima, a prodavac je taj koji usmerava korisnika i objašnjava mu funkcionalnosti tih servisa. Takođe, korisnik sada može da proba i sve tipove uređaja koji su u ponudi.

„Telenor je napravio iskorak u komunikaciji sa poslovnim korisnicima osmišljavanjem prostora u kojem će imati jasan uvid u kompletnu ponudu uređaja i usluga. Biznis Ekspo je potvrda ozbiljnog pristupa i konstantnog ulaganja u naš odnos sa korisnicima, a biće im potrebno samo nekoliko jednostavnih koraka da dođu do personalizovanih rješenja”, kaže Goran Dokić, direktor Biznis prodaje.

Osnovni elementi dizajna ovog prostora su pikselizovane zidne obloge zaobljenih ivica koje simbolizuju snagu i ljepotu polarne svetlosti, ali i digitalne komunikacije, brzu razmjenu, beskonačnost i bogatstvo virtuelnog svijeta informacija. Trake se sa plafona spuštaju ka zidovima i predstavljaju glavne nosioce sadržaja ekrana i izloženih elemenata, a kao takve čine Telenor mrežu i grane – različite segmente ponude.

Takva organizacija prostora omogućava lako i intuitivno kretanje kroz različite djelove Telenor ponude s jedne strane, kako bi na kraju za centralnim stolom mogli i da zaokruže rješenje stvoreno po mjeri korisnika na velikom, centralnom ekranu s druge strane.

 

Izvor: BIZLife
Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top