Bez interesovanja za imovinu KAP-a | Ekonomist

Bez interesovanja za imovinu KAP-a

Na oglas za prodaju imovine Kombinata aluminijuma (KAP) u stečaju, čija je procijenjena vrijednost 10,24 miliona EUR, nije stigla nijedna ponuda.

Stečajni upravnik KAP-a, Veselin Perišić, kazao je danas u Privrednom sudu, da do ponedjeljka, do kada je bio rok, nije stigla nijedna ponuda, ni na arhivi suda, a ni poštom.

“Ići će odmah novi oglas sa, pretpostavljam, istim uslovima”, rekao je Perišić.

Otvaranje ponuda bilo je zakazano danas u devet sati u Privrednom sudu.

U oglasu za prikupljanje ponuda za kupovinu imovine KAP-a, koji je stečajna uprava raspisala 3. maja, bilo je saopšteno da procijenjena vrijednost nije minimalno prihvatljiva, niti je obavezujuća ili opredjeljujuća za ponuđača prilikom određivanja visine ponuđene kupoprodajne cijene.

Predmet prodaje je bila nepokretna imovina KAP-a koju obuhvataju katastarske parcele upisane u katastarskim opštinama Botun, Dajbabe i Cijevna.

Stečajna uprava je prethodni oglas za prodaju imovine podgoričke fabrike raspisala 27. marta u stečaju, po istoj cijeni.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top