BenQ predstavio SW27OOPT profesionalni foto monitor | Ekonomist

BenQ predstavio SW27OOPT profesionalni foto monitor

BenQ sa SW2700PT monitorom donosi profesionalnim fotografima izuzetan  prikaz boja zahvaljujući kome je svaki  trenutak koji se zabilježi fotoaparatom moguće prikazati u punom sjaju. Ovaj bogato opremljeni monitor dijagonale 27” nudi QHD rezoluciju (2560×1440), 99% Adobe RGB pokrivenost, IPS tehnologiju, hardversku kalibraciju,14-bitnu 3D tabelu za korekciju boja (Look Up Table – LUT), Delta E≤2, softver za kalibraciju glavne palete, zaštitni ram protiv ambijentalnog osvijetljenja, kontroler ekranskog prikaza (OSD-a) i crno-bijeli način rada, što ga u svakom smislu čini drugačijim od sličnih rešenja na tržištu.

Dizajniran za vizuelno savršenstvo u profesionalnom uređivanju fotografija, BenQ SW2700PT je prvi monitor za fotografe na tržištu koji spaja niz visokotehnoloških osobina.

Hardverska kalibracija koja je urađena na ovom monitoru omogućava fotografima i foto editorima da direktno prilagode 14-bitnu 3D tabelu za korekciju boja bez izmjene izlaznih podataka grafičke kartice i osigurava da je svaka slika prikazana upravo onako kako je snimljena.

SW2700PT dolazi sa BenQ-ovim softverom za kalibraciju glavne palete koji se može upotrijebiti u kombinaciji sa kalibratorom za optimizaciju performansi boja. Cijena ovog monitora će biti 820 dolara.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top