Bankomat Societe Generale banke Montenegro u Tre Canne zgradi | Ekonomist

Bankomat Societe Generale banke Montenegro u Tre Canne zgradi

Societe Generale banka Montenegro proširila je svoju mrežu bankomata sa novim bankomatom u ulaznom holu objekta Tre Canne, u Budvi, na adresi Donji bulevar bb.

Banka u svojoj mreži sada ima ukupno 24 bankomata na kojima klijenti mogu podizati gotovinu i dobiti uvid u stanje na svom računu. Taj broj uvećaće se sa još jednim bankomatom koji će uskoro biti postavljen u Herceg Novom, u Njegoševoj ulici. Postavljanjem bankomata na prometnim lokacijama u primorskim gradovima nastojimo da omogućimo građanima da svakodnevno, brzo i jednostavno dođu do gotovine.

Na bankomatima svih banaka u Crnoj Gori, Societe Generale banka Montenegro je omogućila besplatno podizanje gotovine MasterCard Debit(Gold) karticom za sve korisnike Le Club paketa bankarskih proizvoda i usluga.

Za Le Club Standard i Superior pakete, kao i za istoimene pakete za pomorce, besplatna su četiri podizanja gotovine mjesečno, dok je broj besplatnih podizanja za korisnike Le Club Premier paketa neograničen.

 

Societe Generale banka Montenegro je dio Societe Generale Grupe. Kroz široku mrežu poslovnica širom Crne Gore, Societe Generale banka Montenegro nudi kompletnu paletu bankovnih usluga građanima i pravnim licima. Banka je osvojila nekoliko međunarodnih i nacionalnih nagrada i priznanja, među kojima su dva proglašenja časopisa The Banker, u izdanju Financial Times Group-e u Londonu, za Banku godine u Crnoj Gori, 2012. i 2014. godine, kao i Nagrada za izvrsnost 2012. godine koju dodjeljuje ugledni finansijski magazin Euromoney. Uprava Agencije za izbor najboljeg menadžera i kompaniju BiH, jugoistočne i srednje Evrope proglasila je Societe Generale banku Montenegro, u julu, 2013. godine, za najuspješniju banku u regiji.

 

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top