Apple u velikim problemima zbog bežičnog punjenja na iPhone 8 | Ekonomist

Apple u velikim problemima zbog bežičnog punjenja na iPhone 8

Apple se približava zvaničnoj objavi svog iPhone 8 smart telefona, ali postoje izvještaji o tome kako inžinjeri i dizajneri u Apple-u “grozno” rade na riješavanju problema zasnovanih na softveru na novom iPhone 8 telefonu, što bi moglo da napravi katastrofalne probleme glavnim karakteristikama.

Novi iPhone 8 ima funkciju induktivnog bežičnog punjenja, ali  sa “osjećajem panike” u Apple-u zbog toga što nije uspio proći prve testove ove funkcije. Ako se ubrzo ne riješi problem, kompanija će biti primorana da odloži predstavljanje ili još gore a to je da predstavi telefon bez ove funkcije koju njihovi glavni konkurenti posjeduju već godinama.

Apple bi trebao da predstavi funkciju bežičnog punjenja u budućem ažuriranju iOS-a 11.1, nekoliko mjeseci nakon prvobitnog pokretanja iPhone 8. To bi značilo da je iPhone 8 ojačan na hardverskom i softverskom nivou, posjedujući funkcije slične ovoj, ali ako ne uspiju da isprave ovu veliku grešku to bi mogla da bude glavna mana novom Apple smart telefonu.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top