Aplikacija za besplatno slanje poruka

Aplikacija za besplatno slanje poruka

Zaboravite na roaming, ogromne telefonske račune ili loš internet – uz ovu aplikaciju možete slati poruke bez interneta bilo gdje u svijetu.

FireChat je savršena aplikacija za putovanja jer omogućava slanje i primanje poruka bez bilo kakve internet veze, zahvaljujući umrežavanju.

Ovaj sistem vam dopušta bežično komuniciranje tako što prenosi poruku od jednog do drugog telefona na kojem je aplikacija instaliana pomoću WiFi i Bluetooth antene.

Ako u blizini nema veze, poruke se čuvaju do trenutka kada mogu da budu poslate. One se tada prebacuju s jednog na drugi telefon sve dok ne stignu do primaoca, a sve poruke su enkriptovane tako da će moći da ih pročita samo osoba kojoj su namijenjene.

Naravno, cijeli ovaj proces može da potraje od 10 do 20 minuta, ali poruke ćete moći da pošaljete na bilo koje mjesto u svijetu bez ikakvih troškova.

Ova aplikacija je u potpunosti besplatna i dostupna za iOS, kao i Android korisnike.

Izvor: b92

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top