AOC najavio monitor za profesionalce | Ekonomist

AOC najavio monitor za profesionalce

AOC I2790VQ iz serije AOC 90 (Pro-line) nudi privlačan dizajn i funkcionalnost kako za komercijalne, tako i za potrošačke korisnike. Njegov 27- inčni IPS panel pruža oštre, živopisne slike sa Full HD rezolucijom i uglovima do 178 stepeni.

Pokrivenost NTSC-a od 90% i 100% sRGB-a je okrenuta preciznom reprodukcijom i vrhunskom postavom boja koja može zadovoljiti potrebe uređaja za fotografije i video snimke, monitor koristi različite tipove povezivanja HDMI, DisplayPort i VGA.

Korisnici koji provode puno sati ispred monitora imaće opciju uključivanja posebne tehnologije Flicker-Free koja eliminiše treperenje podešavanjem pozadinskog osvjetljenja pomoću DC sistema, i režim smanjivanja plave svjetlosti.

I2790VQ sa svojim karakteristikama za uštedu energije takođe je sertifikovan sa ekološkim brendovima kao što su Energy Star, EPEAT i TCO. Monitor nakon određenog vremenskog perioda preko Eco režima koji prilagođava ekran različitim vrstama sadržaja (tekst, internet, igrice, film, sport) smanjuje potrošnju električne energije.

Monitor ima ugrađene zvučnike, takođe se mogu pohvaliti svojim veoma tankim dizajnom i elegantnim metalnim sjajem.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top