Američkim kupcima Note7 telefona Samsung je osigurao do 425$ popusta za Note8 | Ekonomist

Američkim kupcima Note7 telefona Samsung je osigurao do 425$ popusta za Note8

Samsung je predstavio svoj najnoviji telefon iz Note serije – Galaxy Note8 kroz koju nedjelju kreće i prodaja na svjetskim tržištima.

Ali, čini se kako će američki kupci koji su prethodno kupili, pa bili primorani da vrate Note7 proći nešto bolje u odnosu na ostale. Samsung je za njih pripremio posebni popust pri kupovini novog Note-a 8, a koji može iznositi do maksimalno 425 dolara.

Prema utvrđenim pravilima, Amerikanci koji budu željeli da iskoriste popust pri kupovini Note8 moraće Samsung-u ostaviti svoj trenutni telefon. Zavisno od modela telefona zavisiće i visina popusta.

Neki od uslova koje je Samsung odredio su da telefoni moraju da budu neoštećeni, ispravni, otključani (uklonjene lozinke) te da korisnici moraju prethodno s njih ukloniti sav privatni sadržaj. Isto vrijedi i za dodatnu opremu poput maski i sl. koje kako navode iz Samsung-a neće naknadno vraćati vlasnicima.

Akcija unutar Trade-In Device programa trenutno važi samo za američko tržište i nije poznato hoće li istu ili sličnu akciju Samsung imati i za ostala tržišta.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top