Amazon-ova 2017 Prime Day prodaja biće 11. Jula | Ekonomist

Amazon-ova 2017 Prime Day prodaja biće 11. Jula

Amazon je upravo objavio svoj treći godišnji Prime Day, odgovor trgovaca na crni petak koji je prvobitno počeo da proslavlja dvadesetogodišnjicu. Iako je Amazon prethodno reako da će raditi treću godinu Prime Day-a, ovo je prvi put da dobijemo pravi datum i preglede stvari koje će biti u prodaji.

Ove godine će biti  30 sati prodaje, sa početkom u 21 čas u ponedeljak 10 Jula. Takođe, prodaja Prime Day će sada biti dostupna u Kini, Indiji i Meksiku, dajući ukupan broj zemalja sa ponudama- 13.

Prošle godine Prime Day je bio najveći Amazonov dan ikada, zbog ogromnog checkout-a, sajt je kočio ali ipak nisu imali većih problema.

Iako Amazonci kažu da će imati rekordnu količinu invertara, vjerovatno će se i dalje najviše prodavati najbolji televizori kao i druga elektronika.

Amazon još uvijek ne pominje bilo kakve povoljnosti kada su njihovi uređaji u pitanju, ali je sigurno da ćete naći popuste na Kindles, Fire Tablets, Fire TV, Echo zvučnike. Prošle godine Amazon je rekao da je prodao stotine hiljada  Kindles-a i 2,5 puta više uređaja Fire TV nego tokom prethodnogodišnje premijere.

Prime Day će takođe imati koristi od preduzetnika koji prodaju na Amazon.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top