Amazon od sada nudi i kuće na prodaju | Ekonomist

Amazon od sada nudi i kuće na prodaju

Znali smo da je na Internetu moguće maltene sve što zadovoljava potrebe čovjeka, ali od nedavno, možemo reći da se i ta granica promijenila. Kompanija Amazon, kao što i svi znamo, u prehtodnom je vremenu pretrpjela određene promjene. Od prve namjene, da bude portal za prodaju knjiga, danas taj sajt koristimo za kupovinu svih naših željenih proizvoda.

Ali, da li ste znali da na Amazonu možete kupiti kuću, a da ista dođe na Vašu adresu?!

Kuće koje su proizvod firme MODs International možda nisu vizuelno najprimamljivije, ali veliko interesovanje kupaca pokazuje da je Amazon napravio pravi potez jer je tržište gladno malih kuća koje mogu lako da se transportuju na bilo koju lokaciju.

Kuća površine 30 kvadratnih metara, uključujući i ugradne uređaje, košta 36 hiljada dolara, a za transport je potrebno platiti dodatnih 4,5 hiljade. Iako ova cijena deluje visoka za naše uslove, to je veoma pristupačno za tržište SAD-a.

Kako su transportni kontejneri u poslednjih nekoliko godina postali veoma popularan način za pravljenje krova nad glavom, i kompanija MODs International odlučila je da svoju kuću napravi koristeći se njihovom konstrukcijom. Iako je trend korišćenje dotrajalih transportnih kontejnera, oni pri izradi kuće, ipak, koriste samo nove.


Izvor: Gradnja.rs ; Izvor fotografije: Amazon

Komentariši

Top