Ako mislite da je Budva skupa, utješiće vas iskustvo američkog turiste na Mikonosu

Priče o astronomskim cijenama u Budvi tokom ljetne sezone, padaju u vodu, nakon što je jedan od američkih turista, koji je nedavno posjetio mondensko grčko ostrvo Mikonos, napisao koliko je platio ručak u jednom od tamošnjih restorana.

Američki turista koji je ranije boravio na tom ostrvu, nedavno je na društvenim mrežama napisao o svome iskustvu, posebno protestujući zbog visokih cijena u restoranu na ovom kosmopolitskom grčkom ostrvu.

Pišući na “Trip Advisor” veb stranici, turista se žalio da je u restoran, koji se nalazi u Platis Gialosu, ručak platio nevjerovatnih 830 eura – šest porcija lignji, šest piva i tri salate.

– Ovo mesto je zamka – rekao je on, dodajući da je osoblje odbilo da obezbijedi jelovnik – ili čak cijene.

Prema njegovom priznanju, porcija lignji je koštala 98 eura, čaša soka od paradajza je bila nerealna i iznosila 18 eura, a dvije flaše obične vode koštale su po nevjerovatnih 17 eura.

____________________________________________________________________________
Izvor: Primorske novine
Redakcija
Redakcija
Redakcija <a href="http://ekonomist.me">Ekonomista</a> donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top