AirSerbia razmatra novu interkontinentalnu liniju

Kompanija AirSerbia razmatra uvođenje druge interkontinentalne linije, nakon letova za Njujork, kaže za Tanjug šef korporativnih komunikacija Nikola Vukomanović.

On objašnjava da AirSerbia ozbiljno razmišlja o proširenju odredišne mreže sa još jednim letom ka nekoj od udaljenih destinacija.

“Radimo na kompletnoj analizi i kada se ozbiljno razmotre svi aspekti, konačnu odluku o eventualnom uvođenju nove interkontinentalne linije donijećemo u narednom periodu”, kaže Vukomanović.

Vukomanović navodi da je dobar dio analiza završen, ali da će se konačna odluka o eventualnom uspostavljanju i odabiru nove destinacije, znati kada timovi za analizu završe kompletnu proceduru, koja je, kako navodi, ozbiljna i komplesna.

“To je kompleksan projekat koji po pravilu traje više mjeseci i ne zavisi samo od nas, već i od regulatornih vlasti jer se moraju uskladiti sve procedure sa zakonskim regulativama zemlje u kojoj se leti”, kaže Vukomanović.

Napominje da će se time dodatno potvrditi da je Beograd važno saobraćajno čvorište ovog dijela Evrope i doprinijeti, kako kaže, još boljim rezultatima AirSerbia koja samostalno leti na više od 40 linija.

Za prethodne četiri godine, ova kompanija je prevezla 10 miliona putnika.


 

Izvor: Tanjug

Redakcija
Redakcija
Redakcija <a href="http://ekonomist.me">Ekonomista</a> donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top