AirSerbia razmatra novu interkontinentalnu liniju | Ekonomist

AirSerbia razmatra novu interkontinentalnu liniju

Kompanija AirSerbia razmatra uvođenje druge interkontinentalne linije, nakon letova za Njujork, kaže za Tanjug šef korporativnih komunikacija Nikola Vukomanović.

On objašnjava da AirSerbia ozbiljno razmišlja o proširenju odredišne mreže sa još jednim letom ka nekoj od udaljenih destinacija.

“Radimo na kompletnoj analizi i kada se ozbiljno razmotre svi aspekti, konačnu odluku o eventualnom uvođenju nove interkontinentalne linije donijećemo u narednom periodu”, kaže Vukomanović.

Vukomanović navodi da je dobar dio analiza završen, ali da će se konačna odluka o eventualnom uspostavljanju i odabiru nove destinacije, znati kada timovi za analizu završe kompletnu proceduru, koja je, kako navodi, ozbiljna i komplesna.

“To je kompleksan projekat koji po pravilu traje više mjeseci i ne zavisi samo od nas, već i od regulatornih vlasti jer se moraju uskladiti sve procedure sa zakonskim regulativama zemlje u kojoj se leti”, kaže Vukomanović.

Napominje da će se time dodatno potvrditi da je Beograd važno saobraćajno čvorište ovog dijela Evrope i doprinijeti, kako kaže, još boljim rezultatima AirSerbia koja samostalno leti na više od 40 linija.

Za prethodne četiri godine, ova kompanija je prevezla 10 miliona putnika.


 

Izvor: Tanjug

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top