Air Serbia: Povratna avio karta od Beograda do Podgorice za dvoje 169 evra | Ekonomist

Air Serbia: Povratna avio karta od Beograda do Podgorice za dvoje 169 evra

Aviokompanija “Air Serbia” (bivši JAT Airways) najavila je promotivnu akciju “Putujte zajedno” u okviru koje putnicima koji putuju u paru nudi specijalne cijene karata za 39 destinacija u okviru svoje mreže.

Karte će moći da se kupe do 15. septembra i uključuju i karte do i iz Njujorka, saopšteno je iz kompanije. Period putovanja je od 15. septembra do 15. decembra 2016. godine.

Cijene povratne karte za dva gosta koja putuju zajedno do Banja Luke su 100 eura, Istanbula, Podgorice i Tivta po cijeni od 169 evra, Bukurešta i Varšave po cijeni od 179 evra, Dubrovnika, Ljubljane, Skoplja, Splita i Zagreba po cijeni od 189 evra. Do Sarajeva i Sofije put košta 199 evra, Soluna, Beča i Ciriha 209 evra, a Rima 219. Do Atine, Frankfurta i Tirane za putovanje treba izdvojiti 229 evra, Milana i Štutgarta 239 evra.

Cijena karte do Kopenhagena iznosiće 259 evra, do Brisela, Praga, Stokholma i Larnake koštaće 269 evra. Karta za Berlin i Diseldorf koštaće 279 evra, Amsterdama i Hamburga 289 evra. Do Moskve put košta 329 evra, Londona i Pariza 349 evra, Sankt Peterburga 379 evra, Tel Aviva 389 evra, Bejruta 419 evra, Abu Dabija 499. Do Njujorka povratna karta u okviru akcije je 699 evra, a iz Njujorka 874 dolara.

Cijene se odnose na povratne karte u ekonomskoj klasi do i iz Beograda i uključuju sve dodatne troškove, takse i naknade.

Generalni direktor kompanije Dane Kondić izjavio je da je promocija “Putujte zajedno” sjajna prilika za putnike da ove jeseni isplaniraju odmor sa prijateljem, rođakom ili posebno dragom osobom.

Kupovina karata u okviru promocije “Putujte zajedno” po nevjerovatnim cijenama za 39 destinacija u okviru mreže “Er Srbije”, se može lako i za nekoliko minuta obaviti putem našeg internet sajta, u našim poslovnicama ili putem Kontakt centra. Uvjereni smo da će ova promocija privući veliki broj putnika, koji mogu da očekuju uzbudljivo putovanje do gradova širom Evrope, Sjeverne Amerike i Bliskog istoka“, rekao je Kondić.

Kupovina karata za promociju “Putujte zajedno” moguća je pozivanjem broja Air Serbia Kontakt centra 0800 111 528, putem internet sajta www.airserbia.com, posjetom nekoj od Air Serbia poslovnica ili putem ovlašćenih turističkih agenata, dodaje se u saopštenju.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top