Air France: Promotivne cijene karata za više od 50 destinacija širom svijeta

Avio-kompanija „Air France” uvela je niske tarife za kupovinu karata za više od 50 destinacija širom svijeta, koje će do 21. septembra 2017. godine biti dostupne i putnicima sa beogradskog aerodroma „Nikola Tesla”.

U okviru akcije pod nazivom „Oh la la”, jedne od dve najveće godišnje akcije „Air France-a”, putnici iz Srbije će moći da kupe jeftinije karte koje će važiti za letove do 30. juna 2018. godine.

Tako će, na primjer, povratna karta od Beograda do Njujorka koštati 419 eura, a do Havane 628 eura. Letovi do najpoznatijeg ljetovališta u Dominikanskoj Republici – Punta Kana biće dostupni za 739 eura, a putnici će, po povoljnijim uslovima, moći da lete i za Čikago do koga će povratna karta iznositi 451 euro.

Letovi za ove četiri, ali i ostale destinacije polaziće sa beogradskog aerodroma „Nikola Tesla”, a cijena karata uključuje sve takse i dodatne naplate. Ponude za sve destinacije odnose se na povratne karte.


 

Izvor: GdeInvestirati

Redakcija
Redakcija
Redakcija <a href="http://ekonomist.me">Ekonomista</a> donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top