O nama

Osnovan 2014. godine, sa sjedištem u Podgorici, Ekonomist je online portal posvećen ekonomskim i poslovnim novostima iz Crne Gore i svijeta, promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti, kao važnog pokretača ekonomskog rasta. Ekonomist je i jedini FinTech portal u Crnoj Gori, predstavljajući tako spoj poslovnih i tehnoloških tema.

Na našem zvaničnom vebsajtu mogu se naći najnovije vijesti iz oblasti ekonomije, finansija i biznisa, intervjui, stručne analize i mišljenja, kao i poslovni savjeti.

Od svog osnivanja Ekonomist gradi reputaciju ažurnog i pouzdanog online medija, s ciljem podsticanja pogodnog poslovnog okruženja, promovisanja razvoja malih i srednjih preduzeća, kao i stimulisanja preduzetništva i inovacija.

Takođe, kroz konsultantsku podršku i usluge treninga pomažemo organizacijama da razviju svoje strategije, lidere i menadžere, naprave pozitivan uticaj u organizaciji i time kreiraju održivi razvoj.

Za sve dodatne informacije, sugestije i pitanja, kontaktirajte nas na info@ekonomist.me.

 

Redakcija
Redakcija
Redakcija <a href="http://ekonomist.me">Ekonomista</a> donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top