Šest najboljih telefona koji nas očekuju u 2017. | Ekonomist

Šest najboljih telefona koji nas očekuju u 2017.

Za sve one koji iduću godinu žele da provedu “u društvu” novog telefona, pogledajte što bi se sve moglo pojaviti na tržištu 2017. Iako ni jedan od ovih modela nije službeno potvrđen, izvjesno je da bi se neki od ovih modela uskoro mogao naći u vašem džepu ili – torbici. Izbor donosi Techadvisor:

Apple iPhone 8 & iPhone 8 Plus

10 godišnjicu od prvog iPhone, Apple će proslaviti novim modelom koji bi trebao biti predstavljen u septembru iduće godine. Prema nekim najavama, ovaj telefon će imati bežićno punjenje, uz brzi Appleov procesor A11.

HTC 11

Ovaj model trebao bi izaći u aprilu 2017., a glasine najavljuju duži vijek batarije, više RAM-a i brži procesor.

LG G6

Osim mogućeg bežićnog punjenja, novi LG trebalo bi da krasi i novo – kvalitetnije staklo.

Samsung Galaxy Note 8

Nakon skandala sa “sedmicom”, Samsung bi se ovim modelom trebao vratiti na tržište u velikom stilu. Najavljuje se 5,7-inčni Quad-HD ekran, moćni procesor i vodootpornost…

OnePlus 4

Kompanija je za april/maj najavila novi model One Plus 4 sa novim procesorom, moćnom baterijom i odličnom kamerom za selfie. Očekuje se i povećavanje RAM-a na 8 GB.

Microsoft Surface Phone

Dok jedni tvrde da se radi o pukom nagađanju, drugi ovaj telefon najavljuju kao gotovu stvar. Hoće li se ikada pojaviti na tržištu, Microsoft bi mogao otkriti početkom iduće godine. Od karakteristika izdvaja se 64-bitni Intelov procesor i prednja kamera od 21 megapixela.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top