Politika prodaje Apple watcha

Politika prodaje Apple watcha

Prednarudžbe za Apple Watch kreću 10. aprila, a tada će doći i do značajnih promjena u Apple prodavnicama.

Prije svega, kupci zainteresovani za kupovinu Apple Watch uređaja će moći da rezervišu termin u trajanju od 15 minuta u Appleovim prodavnicama, kako bi mogli da posmatraju uređaj i upoznaju se s osnovnim karakteristikama i mogućnostima. Ipak, uslovi su izuzetno kontrolisani – kupci će Appleov pametni sat moći razgledati samo uz prisustvo menadžera prodavnice, a vrijeme razgledanja (ili isprobavanja) će biti ograničeno.

Apple će u svakoj prodavnici organizovati deset punktova za razgledanje, ali zasigurno neće biti moguće da se ušeta u prodavnicu i razgleda Apple Watch bez prethodno ugovorenog termina – pogotovo ne prvih nekoliko sedmica. ‘Ozbiljni’ kupci će, za vrijeme petnaestominutnog razgledanja, moći da ugovore datum i vrijeme dolaska po naručeni uređaj.

Što se tiče najskupljih modela, Edition linije, potencijalni kupci ili naručitelji će morati da ugovore posebni termin s timom stručnjaka. Naime, cijena Edition modela se kreće od 10 do 17 hiljada dolara, zavisno od toga kakav je kaiš sata.

Izvor:
Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top