2 GB mjesečno Interneta i tablet za samo 5 eura | Ekonomist

2 GB mjesečno Interneta i tablet za samo 5 eura

Kompanija m:tel je pripremila ponudu za postpaid korisnike koji žele surfovati Internetom neograničeno. U m:tel-u za samo 5 eura mjesečno dobijaju 2GB Interneta po maksimalnoj brzini i tablet uređaj Allview AX507 Nano Q7 uz surf elastik paket.

Ugovor za Surf elastik paket se potpisuje na 24 mjeseca i u ovoj akciji korisnik dobija i drugu SIM karticu elastic duo, za koju takođe potpisuje ugovor, a za koju je mjesečna pretplata 0 eura. Na drugoj kartici, koja takođe ima neograničen Interenet, korisnik ima i mogućnost za šerovanje količine podataka definisane na prvoj kartici.

 

Korisnik ima mogućnost dokupa do 10GB Interneta po maksimalnoj brzini, uz cijenu od 2 eura za 1GB. Nakon potrošenih resursa po maksimalnoj brzini, neograničena Internet potrošnja se nastavlja po brzini od 64 kbps.

 

Internet resursi uključeni u pretplatu ne važe za potrošnju u romingu.Sve cijene su sa uračunatim PDV-om, a akcija traje do isteka zaliha.

 

Više informacija o akciji i cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na  Facebook stranici Mtel Imate Prijatelje, na korporativnom sajtu  www.mtel.me,  kao i besplatnim pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top