Telekom uvodi nove Biznis Duo pakete | Ekonomist

Telekom uvodi nove Biznis Duo pakete

Crnogorski Telekom uvodi nove Biznis Duo pakete namijenjene poslovnim korisnicima za internet sa najvećim brzinama prenosa podataka do sada i opuštene razgovore ka Telekom fiksnoj i mobilnoj mreži.

“U ponudi su četiri Biznis Duo paketa, koja uključuju fiksnu telefoniju, odnosno Telekom Flat opciju sa 2000 minuta ka Telekom fiksnoj i mobilnoj mreži, kao i internet velikih brzina i kvaliteta uz odabir jedne od četiri moguće tehnologije – ADSL, Hibrid, turboDSL ili Optika”, saopšteno je u Telekomu.

Kompanija podsjeća da je optika najsavremenija tehnologija, koja donosi najbolji kvalitet i stabilnost servisa uz najveće brzine koje, kroz Biznis Duo pakete, sada dostižu i do 100/10 Mbps. Za oblasti koje nisu pokrivene optikom, pored ADSL-a, u ponudi su: turboDSL i Hibrid, sada po prvi put dostupni poslovnim korisnicima.

“TurboDSL je nova tehnologija bazirana na bakru i donosi veliko povećanje brzine i stabilnosti internet servisa. Sa aspekta brzine, turboDSL je bliži optici nego ADSL-u”, precizirali su u Telekomu.

Hibrid predstavlja kombinaciju 4G i ADSL mreže za brži internet. Hibridna tehnologija kombinuje dvije internet konekcije, a efekat je povećanje brzine i stabilnosti servisa.

Ana Nives Radovic
Ana Nives Radovic
The very first Montenegrin fintech author, financial analyst and author of "Dividing by Zero" scientific project.

Komentariši

Top